+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 1 από 6 1 2 3 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 10 από 52
 1. #1
  Member george pap is on a distinguished road
  Εγγραφή
  10-10-2011
  Περιοχή
  ΛΑΡΙΣΑ- ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΛΗΜΝΟΣ
  Μηνύματα
  91

  ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  ΤΕΤΑΡΤΗ 1 / 2 / 2012

  << ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ >>

   12 πμ - 4πμ // ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΠΗΛΙΟ-ΟΘΡΥΣ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ, ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΗΣ ,ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ). ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΣΧΥΡΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ.


   4πμ – 10πμ // ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (ΟΡΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΑΓΙΑΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ) ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ)ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ . ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ –ΝΙΦΑΔΟΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΜΩΣ.


   10πμ –4 μμ // ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ . ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ .


   4μμ –9 μμ // ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΑΤΗΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ, ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ .ΑΠΟ ΤΙΣ 7μμ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.


   9μμ –1πμ // ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΠΥΚΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.


   1πμ-7πμ // ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ . ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ,ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΕΜΠΩΝ)…. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ…


   ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΟΜΩΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΜΗ ΤΩΝ 850mb ,ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΩΣ ΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΣΚΕΠΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ,ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΑΕΡΙΑΣ ΜΑΖΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ……ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9πμ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ…. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΖΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

  ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 2. #2
  Member george pap is on a distinguished road
  Εγγραφή
  10-10-2011
  Περιοχή
  ΛΑΡΙΣΑ- ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΛΗΜΝΟΣ
  Μηνύματα
  91
  ΠΕΜΠΤΗ 2 / 2 / 2012

  << ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ >

  Από τις πρωτες μεσημβρινες ωρες τα φαινομενα (χιονοπτωσεις) θα εξασθενησουν και θα διατηρηθουν με ασθενη μορφη κυριως στα δυτικα και βορεια ορεινα του νομου τρικαλων ,στα δυτικα ορεινα του νομου καρδιτσης και στα ανατολικα και βορεια ορεινα του νομου λαρισης.Στα πεδινα τμημτα των νομων τρικαλων και καρδιτσης θα εξασθενησουν οι χιονοπτωσεις αλλα θα διατηρηθουν μεχρι τις πρωτες βραδινες ωρες. Στο νομο μαγνησιας ,θα εχουμε χιονονερο και ασθενης βροχες μετα το μεσημερι και χιονοπτωσεις στο πηλιο πανω από τα 600m .Τις απογευματινες ωρες υπαρχει πιθανοτητα να υπαρξει μια προσκαιρη εξαρση των φαινομενων και στα πεδινα των νομων τρικαλων ,καρδιτσης και λαρισης.Η θερμοκρασια σε μικρη ανοδο ως προς τις μεγιστες τιμες στον νομο μαγνησιας αλλα στις υπολοιπες περιοχες θα διατηρηθουν στα ιδια επιπεδα. ¨
  << ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ >>
  ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ -7 °C … + 3 °C
  ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -7 °C … + 2 °C
  ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ -5 °C … + 2 °C
  ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 3 °C … + 5 °C


  ζητω συγνωμη για την καθηστερηση στην αναρτιση της προγνωσης

  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ γιωργος παπαβασιλειου

 3. #3
  Member george pap is on a distinguished road
  Εγγραφή
  10-10-2011
  Περιοχή
  ΛΑΡΙΣΑ- ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΛΗΜΝΟΣ
  Μηνύματα
  91
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 / 2 / 2012

  << ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ >>

  Από τις πρώτες πρωινές ώρες χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται κυρίως στους νομούς Λαρίσης, Τρικάλων και Καρδίτσας ακόμα και στα πεδινά και είναι πολύ πιθανό στο διάστημα μεταξύ 5πμ – 11πμ να ενταθούν λίγο παραπάνω κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού Λαρίσης και σε όλο το νόμο Τρικάλων ,αλλά και στα ορεινά του νομού Μαγνησίας ( στο Πήλιο πάνω από τα 700m και στο Όθρυς από τα 500m) .Προς τις πρώτες μεσημβρινές ώρες οι θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο στα πεδινά τμήματα και τα όποια ασθενή φαινόμενα θα εκδηλώνονται από εδώ και πέρα θα έχουν μετατραπεί σε χιονόνερο στα δυτικότερα τμήματα και βροχή στα ανατολικά του διαμερίσματος . Από τις 2μμ τα φαινόμενα θα σταματήσουν στους νομούς Καρδίτσας και Μαγνησίας (με εξαίρεση για ασθενή χιονόπτωση στο Πήλιο) και ασθενής χιονοπτώσεις θα εξακολουθήσουν να εκδηλώνονται στα βορειότερα του νομού Λαρίσης (οροπέδιο καλληπεύκης – και περιοχή βορείως της Ελασσώνας-και περιοχή βερδικούσσας ) και στα βορειοδυτικά ( περιοχή Χασίων-Τυμφαίων- ) και δυτικά ορεινά τμήματα του νομού Τρικάλων ..Η θερμοκρασία σε άνοδο πρώτα στον νομό Μαγνησίας και έπειτα στις υπόλοιπες περιοχές .Άνεμοι ασθενής από Α-ΝΑ διευθύνσεις .
  << ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ >>
  ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ 0 °C … + 8 °C
  ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -1 °C … + 6 °C
  ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ -1 °C … + 7 °C
  ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ +1 °C … + 11 °C

  [ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ] ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 4. #4
  Member george pap is on a distinguished road
  Εγγραφή
  10-10-2011
  Περιοχή
  ΛΑΡΙΣΑ- ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΛΗΜΝΟΣ
  Μηνύματα
  91
  ΣΑΒΒΑΤΟ 4 / 2 / 2012
  << ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ >>
  Το Σάββατο 4 / 2 / 2012 , ο καιρός στη Θεσσαλία θα ξεκινήσει με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και δυτικά .
  Σταδιακά από τις 11π.μ. οι νεφώσεις θα αρχίσουν να πυκνώνουν και μετά τις 1μ.μ. θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις πρόσκαιρου χαρακτήρα κυρίως στα βόρεια του νομού Λαρίσης και στον νομό Τρικάλων .

  Σταδιακά από το μεσημέρι (μετά τις 4μ.μ.) ,πρώτα στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας και στην συνέχεια στις υπόλοιπες περιοχές οι βροχοπτώσεις θα αρχίσουν να παίρνουν πιο γενικευμένο χαρακτήρα και θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας πάνω από τα 1400m-1500m και στα ανατολικά πάνω από τα 1500m-1600m .

  Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα σταματήσουν πρώτα στην δυτική Θεσσαλία και έπειτα στις υπόλοιπες περιοχές .

  Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας θα πνέουν ασθενής (κυρίως στα δυτικά) από Ν-ΝΑ διευθύνσεις και στα ανατολικά παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από ΝΑ διευθύνσεις εντάσεως 4-6 bf .

  Οι θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

  Εδώ θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση για την χθεσινή ημέρα , όπου ο εγκλωβισμός των ψυχρών αερίων μαζών στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια της αναμενόμενης είχε σαν αποτέλεσμα τις θερμοκρασιακές αποκλείσεις στις προβλέψεις ( φαινόμενα θερμοκρασιακής αναστροφής) . Ακόμα να τονισθεί πως ακόμα και σε ορεινές περιοχές των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας (πάνω από τα 900m ) επικρατούσαν από την αρχή της ημέρας μεγαλύτερες θερμοκρασίες από πεδινά τμήματα της δυτικής και βόρεια Θεσσαλίας ,όπου η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 3,7°C την ιδία ώρα όπου στα προαναφερθέντα ορεινά τμήματα η θερμοκρασία έφτασε και τους 6°C !!!

  << ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ >>

  ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ 0 °C … + 10 °C
  ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -1 °C … + 8 °C
  ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ -1 °C … + 9 °C
  ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ +1 °C … + 12 °C

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ !!!
  [ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ] ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george pap : 04-02-12 στις 01:27

 5. #5
  Member george pap is on a distinguished road
  Εγγραφή
  10-10-2011
  Περιοχή
  ΛΑΡΙΣΑ- ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΛΗΜΝΟΣ
  Μηνύματα
  91
  ΚΥΡΙΑΚΗ 5 / 2 / 2012

  << ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ >>

  Την Κυριακή 5 / 2 / 2012 , ο καιρός στη Θεσσαλία θα ξεκινήσει με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως σε Σποράδες και στα νότια .

  Σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αρχίσουν να πυκνώνουν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις πρόσκαιρου χαρακτήρα σε όλη τη Θεσσαλία .

  Από τις βραδινές ώρες οι βροχοπτώσεις θα αρχίσουν να παίρνουν πιο γενικευμένο χαρακτήρα και θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας πάνω από τα 1400m-1500m και στα ανατολικά πάνω από τα 1600m-1700m .

  Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας θα πνέουν ασθενής και στα ανατολικά παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από ΝΑ διευθύνσεις εντάσεως εως 4 bf .
  Οι θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

  << ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ >>
  ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ +3 °C … + 11 °C
  ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ +2 °C … + 10 °C
  ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ +3 °C … + 11 °C
  ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ +4 °C … + 15 °C

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ !!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ .
  [ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ] ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 6. #6
  Member george pap is on a distinguished road
  Εγγραφή
  10-10-2011
  Περιοχή
  ΛΑΡΙΣΑ- ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΛΗΜΝΟΣ
  Μηνύματα
  91

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  Uploaded with ImageShack.us
  ΔΕΥΤΕΡΑ 6 / 2 / 2012

  << ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ >>


  Την Δευτέρα 6 / 2 / 2012 , ο καιρός στη Θεσσαλία θα ξεκινήσει με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως σε Σποράδες και στα δυτικά τμήματα .Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται πάνω από τα 1100m – 1300m στα δυτικά και βόρεια ορεινά και πάνω από τα 1700m στα ανατολικά και νότια .

  Σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες ( μετά τις 1-2 μμ ) οι βροχές θα πάρουν έντονο χαρακτήρα κυρίως στα νότια ,τα ανατολικά και τα δυτικά τμήματα .Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά πολύ έντονα στα ανατολικά τμήματα των νομών Λαρίσης και Μαγνησίας και τις Σποράδες και θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους (κυρίως στα θαλάσσια και προσήνεμα προς το αιγαίο τμήματα των νομών Λαρίσης και Μαγνησίας ) .Πυκνές χιονοπτώσεις πάνω από τα 1400m στα δυτικά και βόρεια και πάνω από τα 1800m στα ανατολικά και νότια .

  Από τις πρώτες απογευματινές ώρες ( 4-5 μμ) μέχρι τις 11μμ οι βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες θα πάρουν ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα σε όλη τη Θεσσαλία και θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια .Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά κυρίως στα παράκτια και σε προσήνεμες ορεινές περιοχές των νομών Λαρίσης και Μαγνησίας αλλά και σε όλη τη δυτική Θεσσαλία . Πολύ πυκνές χιονοπτώσεις πάνω από τα 500m-600m στο νομό Τρικάλων με τάση να κατέβουν πρόσκαιρα και λίγο παρακάτω στα βορειότερα του νομού ( βορειότερα της Καλαμπάκας ,περιοχή Χασίων ) ,πάνω από τα 800m-900m στο νομό Καρδίτσας ,πάνω από τα 1100m-1200m στα βόρεια του νομού Λαρίσης και στα ανατολικά ορεινά (Κίσσαβος) πάνω από τα 1400m και τέλος στο νομό μαγνησίας πάνω από τα 1600m (στο Όρος Όθρυς).


  Σταδιακά από τα μεσάνυχτα τα φαινόμενα θα αρχίσουν εξασθενούν αλλά θα διατηρηθούν με πιο τοπικό χαρακτήρα κυρίως στα βόρεια, στα ανατολικά παραθαλάσσια και στα δυτικά του διαμερίσματος .Οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν χαμηλότερα μέσα στις νυχτερινές ώρες και έτσι θα χιονίζει πυκνά στο νομό Τρικάλων πάνω από τα 300m-400m ,στο νομό Καρδίτσας πάνω από τα 500m-600m ,στο νομό Λαρίσης πάνω από τα 400m-500m στα βόρεια και πάνω από τα 700m-800m στα ανατολικά και τέλος στο νομό μαγνησίας πάνω από τα 1200m στο Όθρυς και πάνω από τα 1400m στο Πήλιο.


  Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας θα πνέουν από Α-ΒΑ διευθύνσεις εντάσεως 4-6bf και στα ανατολικά παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από Α-ΝΑ διευθύνσεις εντάσεως 8-9 bf και πρόσκαιρα στις Σποράδες μετά το μεσημέρι έως 10bf .


  ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΤΟΜΟΥ ΛΙΩΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΩΝ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ… ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΕΙΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΗ ΒΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!!!!

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΛΛΑΣ,ΗΜΑΘΙΑΣ,ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΗ ΒΡΟΧΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ !!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΥΡΙΟ.

  ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ .

  Οι θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα και σε σταδιακή πτώση κυρίως στα βόρεια και δυτικά από τις βραδινές ώρες .

  << ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ >>
  ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ +4 °C … + 12 °C
  ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ +1 °C … + 8 °C
  ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ +3 °C … + 9 °C
  ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ +5 °C … + 15 °C
  [ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ] ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 7. #7
  Senior Member orestis333 is on a distinguished road
  Εγγραφή
  25-09-2011
  Περιοχή
  ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  Μηνύματα
  2.795
  0 βαθμους εχω τωρα εδω ιωνια ρε παιδια και βρεχει.....ημαρτον δηλαδη.θα μας στειλει στο τρελοκομειο φετος ο καιρος δεν την γλυτωνουμε.ουτε καν χιονονερο.

 8. #8
  Member george pap is on a distinguished road
  Εγγραφή
  10-10-2011
  Περιοχή
  ΛΑΡΙΣΑ- ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΛΗΜΝΟΣ
  Μηνύματα
  91
  ΤΡΙΤΗ 7 / 2 / 2012

  << ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ >>

  Την Τρίτη 7 / 2 / 2012 , ο καιρός στη Θεσσαλία και τις επόμενες ώρες θα διατηρηθεί άστατος και θα εκδηλώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως σε Σποράδες ,στο ανατολικά του νομού Μαγνησίας (προσήνεμες στο αιγαίο ),στα ανατολικά και βόρεια του νομού Λαρίσης αλλά και στα δυτικά τμήματα κυρίως στο νομό Τρικάλων .Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο νομό Τρικάλων πάνω από τα 300m – 400m( και στα βόρεια του νομού ,δηλαδή βορείως της Καλαμπάκας και χαμηλότερα ), στο νομό Καρδίτσας πάνω από 400m – 500m ,στο νομό Λαρίσης στα βόρεια πάνω από 300m – 400m ( με τάση να κατέβουν χαμηλότερα όσο θα βαδίζουμε προς το πρωί ) και στο νομό Μαγνησίας πάνω από τα 1400m στο Πήλιο και πάνω από τα 1300 m στο όρος Όθρυς..

  Σταδιακά από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες ( μετά τις 12-1 μμ ) οι βροχές θα πάρουν πιο τοπικό χαρακτήρα αλλά θα διατηρηθούν στα ανατολικά και τα δυτικά τμήματα .Δεν αποκλείεται κατά τοπους τα φαινόμενα στους νομους τρικαλων και καρδιτσης να εχουν μεγαλη διαρκεια . Σποράδες και θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους (κυρίως στα θαλάσσια και προσήνεμα προς το αιγαίο τμήματα των νομών Λαρίσης και Μαγνησίας ) .Πυκνές χιονοπτώσεις στο νομό Τρικάλων ,πάνω από τα 100m-200m , στο νομό Καρδίτσας πανω από τα 200m-300m , στο νομό Λαρίσης στα βόρεια πάνω από τα 100m – 200m και στο νομό Μαγνησίας πάνω από τα 1000m στο Πήλιο και πάνω από τα 600m στο όρος Όθρυς. Να τονίσω εδώ ότι οι χιονοπτώσεις θα κανουν την εμφανιση τους ακομα και σε πεδινα τμηματα των νομων τρικαλων και καρδιτσης μετα τις μεσημβρινες ωρες .

  Από τις πρώτες απογευματινές ώρες ( 5-6 μμ) μέχρι και τις βραδινες ωρες οι βροχοπτώσεις και οι χιονοπτώσεις θα παρουν πιο τοπικο χαρακτηρα και θα εκδηλώνονται στους νομους λαρισης ,τρικαλων και καρδιτσης ,με τις χιονοπτωσεις να εκδηλωνονται πλεον και στα πεδινα της καρδιτσας και τρικαλων και ασθενεστερες στα βορεια του νομου λαρισης .Βροχες θα εκδηλωνονται στα παραθαλασσια του νομου λαρισης και στα πεδινα του νομου μαγνησιας ,με τα χιονια εκει να εντοπιζονται πάνω από τα 600m στο Πήλιο και πανω από τα 200m στο Όρος Όθρυς( στα δυτικα του ορους).

  Σταδιακά από τα μεσάνυχτα τα φαινόμενα θα αρχίσουν εξασθενούν αλλά θα διατηρηθούν με πιο τοπικό χαρακτήρα κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά παραθαλάσσια τμηματα του διαμερίσματος .

  Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας θα πνέουν ασθενείς από Α διευθύνσεις και στα ανατολικά παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από Β-ΒΔ διευθύνσεις εντάσεως 6-7 bf και πρόσκαιρα στις Σποράδες έως 8bf .

  Οι θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση κυρίως στα βόρεια και δυτικά από τις μεσημβρινες ώρες .

  << ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ >>
  ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ -1 °C … +6 °C
  ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -2°C … +3 °C
  ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ -1 °C … +4 °C
  ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ +2 °C … +7 °C

  [ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ] ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george pap : 07-02-12 στις 01:07

 9. #9
  Member george pap is on a distinguished road
  Εγγραφή
  10-10-2011
  Περιοχή
  ΛΑΡΙΣΑ- ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΛΗΜΝΟΣ
  Μηνύματα
  91
  ΤΕΤΑΡΤΗ 8/ 2 / 2012  Uploaded with ImageShack.us

  << ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ >>


  Την Τετάρτη 8 / 2 / 2012 , ο καιρός στη Θεσσαλία και τις επόμενες ώρες θα διατηρηθεί άστατος και θα εκδηλώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως σε Σποράδες ,στα ανατολικά του νομού Μαγνησίας (προσήνεμες στο αιγαίο ),στα ανατολικά και βόρεια του νομού Λαρίσης αλλά και στα δυτικά τμήματα κυρίως στο νομό Τρικάλων .Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο νομό Τρικάλων πάνω από τα 100m – 200m( κυρίως στα βόρεια του νομού ), στο νομό Καρδίτσας πάνω από 200m – 300m ,στο νομό Λαρίσης στα βόρεια πάνω από 100m – 200m και στο νομό Μαγνησίας πάνω από τα 400m στο Πήλιο και πάνω από τα 300 m στο όρος Όθρυς.


  Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι χιονοπτώσεις στους νομούς Τρικάλων ,Καρδίτσας και Λαρίσης θα κατέβουν και στα πεδινά τμήματα. Στο νομό Λαρίσης που παρουσιάζει περισσότερες ιδιαιτερότητες οι χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται κυρίως στα δυτικότερα τμήματα του νομού ,στα βόρεια (βορειότερα από αμπελώνα και Τύρναβο ),στα νότια στην περιοχή Φαρσάλων και στα ανατολικά του νομού θα χιονίζει πιθανώς έντονα στην περιοχή της αγίας και στα παραθαλάσσια τμήματα στις εκβολές του Πηνειού.( περιοχή στομίου) .

  Στο νομό μαγνησίας βροχές ή χιονόνερο θα εκδηλώνονται στα πεδινά παραθαλάσσια τμήματα και έντονες βροχές με μεγάλη διάρκεια στις Σποράδες .Πολύ πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Πήλιο (κυρίως στην ανατολική πλευρά του όρους ) και στο Όρος Όθρυς.

  Σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες ( μετά τις 4-5 μμ ) οι χιονοπτώσεις θα πάρουν πιο τοπικό χαρακτήρα στους νομούς Λαρίσης και Τρικάλων αλλά θα διατηρηθούν με ασθενέστερου τύπου φαινόμενα στα ορεινά τμήματα και στα ανατολικά προαναφερθέντα τμήματα του νομού Λαρίσης .Στις υπόλοιπες περιοχές οι χιονοπτώσεις θα διατηρηθούν (νομούς Καρδίτσας –μαγνησίας) και στη μαγνήσια θα χιονίζει πλέον και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα.

  Σταδιακά από τα μεσάνυχτα τα φαινόμενα θα αρχίσουν εξασθενούν αλλά θα διατηρηθούν κυρίως στα νότια και ανατολικά παραθαλάσσια τμήματα του διαμερίσματος και τις Σποράδες (όπου μέσα στην νύχτα θα χιονίσει και εκεί) .

  Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας θα πνέουν ασθενείς από Α-ΒΑ διευθύνσεις εντάσεως 4-5 bf και στα ανατολικά παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από ΒA διευθύνσεις εντάσεως 6-8 bf και τοπικά στις Σποράδες έως 9bf .

  Οι θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση.

  << ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ >>
  ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ -5 °C … +2 °C
  ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -6°C … +1 °C
  ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ -5 °C … +1 °C
  ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ -4 °C … +4 °C

  [ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ] ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 10. #10
  Member george pap is on a distinguished road
  Εγγραφή
  10-10-2011
  Περιοχή
  ΛΑΡΙΣΑ- ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΠΗ-ΛΗΜΝΟΣ
  Μηνύματα
  91
  ΠΕΜΠΤΗ 9 / 2 / 2012

  << ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ >>

  Τις επόμενες νυχτερινές ώρες στην Θεσσαλία αναμένονται χιονοπτώσεις στα ανατολικά του νομού Λαρίσης ( σε περιοχές κοντά στους ορεινούς όγκους μαυροβούνιου και Κισσάβου ,όπως είναι η Αγιά ,το συκουριο και τα παράλια του νομού, όπου τα φαινόμενα κατά περιόδους θα παίρνουν πιο έντονο χαρακτήρα ),στο νομό Μαγνησίας σε περιοχές του Πηλίου ( κυρίως προσήνεμες προς το αιγαίο ) πρόσκαιρα και στα δυτικά συμπεριλαμβανομένου και την πολη του βόλου ,σε περιοχές κοντά στο Όρος Όθρυς ( όπως πτελεος-σουρπη ) αλλά και στις Σποράδες ,στο νομό Τρικάλων ασθενείς χιονοπτώσεις (κυρίως στα ορεινά ) ,στο νομό Καρδίτσας , κυρίως κοντά στον ορεινό κορμό της Πίνδου και στα νότια του νομού (όρια με το νομό Φθιώτιδας) αλλά κατά περιόδους θα εκδηλώνονται παροδικές χιονοπτώσεις και στην πόλη της Καρδίτσας .

  Την Πέμπτη 9 / 2 / 2012 , ο καιρός στη Θεσσαλία θα ξεκινήσει με νεφώσεις που όμως μέχρι το μεσημέρι θα μειώνονται και ο καιρός θα παρουσιάσει και ανοίγματα . Λίγες παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες κυρίως στις Σποράδες ,στα ανατολικά του νομού Μαγνησίας (προσήνεμες στο αιγαίο ) αλλά και στα παράλια του νομού Λαρίσης .

  Σταδιακά από τα μεσάνυχτα οι χιονοπτώσεις στο νομό μαγνησίας και στα παράλια του νομού Λαρίσης θα ενταθούν [[ και είναι πιθανό να χιονίσει και στην πόλη του Βόλου ]].

  Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας θα πνέουν ασθενείς από Α-ΒΑ διευθύνσεις εντάσεως 2-4 bf και στα ανατολικά παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από ΒA διευθύνσεις εντάσεως 6-8 bf αρχικά με εξασθένηση από το μεσημέρι .

  Οι θερμοκρασία στα ιδία επίπεδα.

  << ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ>>
  ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ -6 °C … +3 °C
  ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -8°C … +2 °C
  ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ -6 °C … +2 °C
  ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ -6 °C … +4 °C
  [ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ] ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


 

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
 • BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας